SHAM MAZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sham Maza. Meer weten? Ontdek meer

27 dec 2022 om 21:14 De gerechten zijn op zichzelf goed, maar alles wat warm had moeten zijn, was ijskoud. (en taai)
19 dec 2022 om 21:39 Zeer lekker eten, ook vegan. Genieten!
28 okt 2022 om 15:33 Echt geweldige gerechten. Ik ben geen vegetariër, maar ik heb genoten van het vegetarische menu "9 voor 2 personen".
11 okt 2022 om 12:48 Eten was zoals altijd prima-de-luxe. EUR 3,99 voor bezorging is wel aan de hoge kant. Bezorger mag wel even "dank je" zeggen als ik hem 5 euro fooi geef.
1 jul 2022 om 21:59 Eten viel tegen. Niet veel smaak helaas. Jammer, had hoge verwachtingen
29 mei 2022 om 21:42 One hour to deliver 6 hummus and a few slices of bread. Good food but quite expensive.
8 mei 2022 om 15:39 Food is decent but pricey considering portions are small & you could find most items at your local Turkish supermarket, too. I waited 30 mins to pick up two cold, pre-made dishes. This is definitely too long, the place wasn’t busy either.
21 apr 2022 om 9:00 I normally love ordering from this place but half my order did not arrive yesterday and I was not refunded the missing part of the order nor given an explanation as to why the whole order did not arrive.
26 feb 2022 om 18:57 Heerlijk eten maar helaas was de bezorger een uur te laat
20 feb 2022 om 20:44 Nooit geleverd..
14 feb 2022 om 21:51 Ordered hours before delivery and the time. Had to wait more then an hour after the requested time. Will not order here again even though food was okay.
17 jan 2022 om 11:19 Na meer dan 2 uur wachten werd mijn eten gebracht, welke ik helaas niet meer kon aannemen omdat ik weg moest. Was wel erg benieuwd naar hun eten maar helaas nog geen mening over!