SHAM MAZA

SHAM MAZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sham Maza. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2022 om 21:42 One hour to deliver 6 hummus and a few slices of bread. Good food but quite expensive.
8 mei 2022 om 15:39 Food is decent but pricey considering portions are small & you could find most items at your local Turkish supermarket, too. I waited 30 mins to pick up two cold, pre-made dishes. This is definitely too long, the place wasn’t busy either.
21 apr 2022 om 9:00 I normally love ordering from this place but half my order did not arrive yesterday and I was not refunded the missing part of the order nor given an explanation as to why the whole order did not arrive.
26 feb 2022 om 18:57 Heerlijk eten maar helaas was de bezorger een uur te laat
20 feb 2022 om 20:44 Nooit geleverd..
14 feb 2022 om 21:51 Ordered hours before delivery and the time. Had to wait more then an hour after the requested time. Will not order here again even though food was okay.
17 jan 2022 om 11:19 Na meer dan 2 uur wachten werd mijn eten gebracht, welke ik helaas niet meer kon aannemen omdat ik weg moest. Was wel erg benieuwd naar hun eten maar helaas nog geen mening over!
28 dec 2021 om 10:18 Heerlijk en nette service! Wordt zeker herhaald
20 nov 2021 om 20:24 Zalig eten maar helaas zat het beloofde brood er niet bij. Gelukkig hadden we nog wat in de vriezer. Alle smaken waren subliem, echt een aanrader!!
14 nov 2021 om 15:00 Lekker mazes, met tomaat was hevig en te sterk ingedikt. Miste ook bladerdeeg met kaas. Maar ws de verkeerde restaurant
30 okt 2021 om 22:30 Heel lekker!
26 okt 2021 om 9:34 Lekker eten, snel bezorgd - aanrader!